İnstagram Hesabı Dondurma? İnstagram hesabı geçici olarak nasıl kapatılır?

      Instagram hesab dondurma işlemleri *help.instagram* adresinde yer almasına karşın resimli anlatımın olması kullanıcıları devir devir zor duruma düşürebiliyor. Hesap dondurmak isterken yanlışlıkla tamamen silen kişiler toplumsal medya takipçilerini kaybetmeleri sebebiyle Instagram'a eleştirilerde bulunuyor. Peki, hesabını geçici olarak kapatmak yada dondurmak isteyen kişiler neler yapmalı? İnstagram hesap kapatma ve dondurma için tıklayın.


İnstagram Hesabı Dondurma: İnstagram hesabı geçici olarak iyi mi kapatılır?Instagram hesabı dondurma işlemleri, ile alakalı bilgiler "help.instagram" adresinde yer almasına karşın resimli ifade kullanılmaması bazen kullanıcıları zor durumda bırakabiliyor. İşte, bu durumun önüne geçmek için hazırlanmış olan hesabı geçici olarak kapatma yöntemleri sırasıyla aşağıdaki gibidir.


Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda şu demek oluyor ki Instagram hesabını dondurduğunuzda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, yeniden giriş yaparak hesabınızı tekrar etkinleştirene kadar gizlenir.

Hesabı Geçici Olarak Kapat'mak için buraya tıklayın.


Hesabınızı geçici olarak kapatmak yada dondurmak için:


İnstagram.com'a bir mobil tarayıcıdan yada bilgisayardan giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içerisinden geçici olarak kapatamazsınız.


Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun yada tıklayın ve “Profili Düzenle”yi seçin.

Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak “kapat”a dokunun yada tıklayın.



'''Hesabını neden kapatıyorsun?''' Sorusunun tarafındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi yeniden girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, ancak menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.




Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonrasında sağ üst bölgede yer edinen insan silüetine benzer simgeye tıklayın ve peşinden oluşturulan sayfadan (profili düzenle) seçeneğini sesiniz.


Açılan yeni sayfada sağ tarafta en altta yer edinen *Hesabımı geçici olarak kapa*" butonuna tıklayın.

Geçici olarak kapatma sayfasında yer edinen seçeneklerden dilediğinizi tercih edin ve kırmızı düğmeye basın.



Instagram hesabı geçici olarak kapalı konuma geçerken hesaba yine giriş yapıldığı takdirde etken hale gelecek ve takipçiler tarafınca görülmeye devam edecek.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski